Ne obupaj, Niki

Ne obupaj, Niki - Zannah Kearns | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zannah Kearns
DIMENZIJA
11,28 MB
IME DATOTEKE
Ne obupaj, Niki.pdf
ISBN
7962763002733

OPIS

Skrivnosti, skrivnosti, same skrivnosti, je pomislila Niki. To je samo druga beseda za laži.Mladinski roman o najstnici Niki, ki izve, da njen dedek ni mrtev, kot ji je govorila mama, ampak živi v Londonu. Skupaj z mamo se preselita k njemu, da bi tam začeli novo življenje. Niki se mora vključiti v pisano družbo, preživeti mora na novi šoli in se izogibati nevarnih ulic. V novem domu spoznava dedka, odkriva družinske in mamine skrivnosti in se poskuša sprijazniti z njimi.Toda nekega dne odkrije mamino največjo laž. Bo ta uničila njun odnos in Nikijino samopodobo?Močna in topla zgodba o odraščanju, ki je zlepa ne boste pozabili.

Zakaj ta misel ni tvoja resnična misel. Ta misel je sad tvoje navade.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Game Over FOTO: Menart Records.

POVEZANE KNJIGE