Ledena doba

Ledena doba - Caroline Rowlands | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Caroline Rowlands
DIMENZIJA
11,32 MB
IME DATOTEKE
Ledena doba.pdf
ISBN
9557859732078

OPIS

Knjiga razširjene resničnostiPriljubljeni ledenodobni junaki se vračajo. Preživeli so ledeno dobo, se prebili skozi globalno otoplitev in kljubovali dinozavrom v njihovem izgubljenem svetu. Zdaj sta Praskež in njegov želod premaknila celine – in čreda je v težavah!Se navdušuješ nad filmi Ledena doba? V roke vzemi knjigo in se pridruži najljubšim junakom Ledene dobe, ki s pomočjo čarobne razširjene resničnosti oživijo v interaktivnih animacijah na tvojem računalniškem zaslonu.Čakajo te širi neverjetne izkušnje razširjene resničnosti.• Drži Praskeža v roki in opazuj, kako ponori ob lovljenju želoda. Lahko narediš posnetek in ga pokažeš prijateljem.• Igraj se v snegu z nagajivima prazgodovinskima oposumoma, Treskom in Edijem.• Oglej si, kakšen bi bil videti kot lenivec Sid, nato posnemi fotografijo in jo pokaži družini in prijateljem.• Zapluj skozi ledeni labirint z Manijem in posadko Ledene dobe ter si oglej »ledene« filmske posnetke.Vse, kar potrebuješ je: knjiga razširjene resničnosti, ki ima priložene 4 prožilne karte in namestitveni disk, spletna kamera in računalnik. Zagotavljamo ti veliko dobre zabave in glasnega smeha.

Ledena doba 5. Fotogalerija: Premiera Radia 1: LEDENA DOBA 5 (57 slik) Oglejte si galerijo slik ... Ledena doba nas torej še ne čaka za prvim vogalom, čeprav bi Sonce zmanjšalo svojo aktivnost enako, kot jo je pred 370 leti.

stoletja.Čeprav ne obstaja natančen začetek in konec obdobja, velja, da je bilo to v času med letoma 1550 in 1880.To obdobje hlajenja je nastajalo po obdobju toplega vremena, znanega kot srednjeveški klimatski optimum. Ledena doba je velikopotezna, na likih zasnovana komedija, ki nas popelje dvajset tisoč let nazaj v čas v čudežni svet, ki ga poseljujejo veličastna bitja.To je zgodba o štirih povsem različnih likih. MANNY je zajedljiv, kosmat mamut.

POVEZANE KNJIGE