Konec časov

Konec časov - Silvano Fausti | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silvano Fausti
DIMENZIJA
11,66 MB
IME DATOTEKE
Konec časov.pdf
ISBN
5012404088474

OPIS

Tako kot čas ima tudi življenje svoj konec. Toda ali ima življenje tudi cilj? To se pravi, ali ima smoter, ki mu je sposoben zagotoviti smisel in pomen? To je temeljno vprašanje, ki se mu ni mogoče izogniti. Ko Silvano Fausti v tem delu razlaga Prvo pismo Tesaloničanom, ponuja odgovore upanja nam, nemirnim in začasnim prebivalcem časa, ki se sprašujemo o smislu življenja, o koncu sveta, o usodi, ki po smrti čaka nas in naše drage, o drugem Gospodovem prihodu. Vsebine, ki so presenetljivo aktualne.

Izbrani programi se bodo prikazali na prvem mestu, pred ostalimi programi. TV SLO 1.

Centimeter več od nje je leta 1987 zmogla le legendarna Bolgarka Stefka Kostadinova. Eden od najboljših igralcev vseh časov je Juventus okrepil leta 2018, ko je po devetih letih zapustil madridski Real. Za Juve je do danes odigral 112 tekem, na njih pa zabil kar 87 golov in dodal še 21 asistenc.

POVEZANE KNJIGE