Knjigarna

Knjigarna - Penelope Fitzgerald | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Fitzgerald
DIMENZIJA
12,97 MB
IME DATOTEKE
Knjigarna.pdf
ISBN
1460770536110

OPIS

Zgodba se odvije v majhnem angleškem obmorskem mestu Hardborough, ki je v letu 1959 tako rekoč odrezano od preostale Anglije. To je mesto, ki ga je povojna blaginja obšla in ga opredeljuje predvsem tisto, česar nima. Ima pa obilo prebivalcev, ki dobro opazujejo in si večinoma želijo, da nova knjigarna, ki jo je odprla Florence Green, propade. Kljub vljudnemu, vendar vztrajnemu nasprotovanju je Florence odločena, da se neustrašno spopade z vsemi tegobami, med katere sodi tako iskanje primerne ponudbe za svoje stranke kot usposabljanje desetletnega asistenta za delo v knjigarni. Knjigarna je prva knjiga Penelope Fitzgerald, ki se je uvrstila v ožji izbor za nagrado Booker.

Kategorije knjig so razvrščene v 25 različnih kategorij, po vzoru sistema klasifikacije za razvrščanje knjig ki ga uporablja Narodna Univerzitetna Knjižnjica. Pri vsak kategorij knjig je so na voljo še podkategorije osnovne kategorije knjig.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40 EUR. Sanje je založnik z vizijo. Založništvo govori o odkrivanju in spodbujanju resničnih vrednot v življenju.

POVEZANE KNJIGE