Ključ

Ključ - Wisława Szymborska | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wisława Szymborska
DIMENZIJA
6,97 MB
IME DATOTEKE
Ključ.pdf
ISBN
6022813964725

OPIS

Poljska pesnica in esejistka, Nobelova nagrajenka za leto 1996 Wisława Szymborska (1923– 2012) je k sodobni poljski poeziji najpomembneje prispevala z oživljanjem refleksivne, miselne poezije. Njene na videz lahkotne, s skepso, ironijo in humorjem prežete pesmi zastavljajo temeljna vprašanja o življenju in svetu in jih vedno znova osvetljujejo z nepričakovanih, pogosto neantropomorfnih zornih kotov. Njene pesmi so prevedene v vse evropske jezike, arabščino, hebrejščino, kitajščino in japonščino. V slovenščini sta doslej izšla izbor Semenj čudežev (1997) in zbirka Trenutek (2005), pričujoči izbor pa zajema iz vseh pesničinih zbirk.

Gore v okolici km: Partizanski dom na Ključu (550m) Spletne kamere v ... Ključ izdelka je vnaprej nameščen v računalnik, v embalaži računalnika ali na potrdilu o pristnosti, ki je priloženo računalniku. Če želite več informacij, se obrnite na izdelovalca strojne opreme in za slike pristnih ključev izdelkov in oznak COA, glejte Kako je vaša strojna oprema pristen. Ohišje za ključ Citroen Berlingo Picasso - stari.

Z vrha na katerem je vpisna skrinjica s knjigo in žigom ni razgleda. Gore v okolici km: Partizanski dom na Ključu (550m) Spletne kamere v ... Ključ izdelka je vnaprej nameščen v računalnik, v embalaži računalnika ali na potrdilu o pristnosti, ki je priloženo računalniku.

POVEZANE KNJIGE