Kaj, le kaj je to?

Kaj, le kaj je to? - Cvetka Sokolov | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Sokolov
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
Kaj, le kaj je to?.pdf
ISBN
1358152101621

OPIS

Po prozni (Rdeča hiša) in pesniški (Pridi z mano na sprehod) čebelici je avtorica pripravila še izbor ugank, ki sprašujejo o najrazličnejših pojmih, od tistih iz šole in z igrišča do onih, ki jih povezujemo z letnimi časi.

Čista voda vre pri normalnem tlaku pri 100°C, zmrzne pa pri 0°C in ima pri 4,5°C največjo gostoto (1g/cm 3).Najvažnejše topilo, v katerem posebno anorganske snovi razpadejo na ione (disociacija). Kaj se odpira povsod, kaj le v nekaterih regijah in zakaj Avtor J. Z.

Stare starše in strica naj bi imel zelo rad in jim je pomagal. Tudi družina Gaspeti naj bi veljala za ... Pri tem je družinsko okolje bržkone zelo ključno … Da, zelo pomembno je, kaj se dogaja za štirimi stenami - koliko podpore imaš, ali so odnosi bolj v slogu mulc, daj mi mir ali pa starši prisedejo k otroku in je ta zato bolj dejaven.

POVEZANE KNJIGE