Ideje brez meje

Ideje brez meje - Aleš Sila, Tomaž Urgl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Sila, Tomaž Urgl
DIMENZIJA
5,50 MB
IME DATOTEKE
Ideje brez meje.pdf
ISBN
1489228143014

OPIS

V knjigi je predstavljenih 80 zanimivih izdelkov in preizkušenih iger, ki jih izdelujete skupaj z otrokom. Ob vsakem izdelku je na preprost - in tudi otrokom razumljiv način - prikazan postopek izdelave in narisane šablone, na podlagi katerih izrezujete posamezne dele in tako ustvarjate čudovite živali, okraske, rožice, drevesa …Opisane ideje so lahko izhodišče za najrazličnejše zamisli in rešitve. Bistveni namen likovne dejavnosti je ravno spoznanje, da lahko vse probleme rešujemo na nešteto načinov, ki so vsi lahko pravilni in kakovostni. Neposredno delo z različnimi materiali omogoča otrokom stik z realnostjo, ki se v sedanjem, vse bolj virtualnem svetu, vse preveč izgublja.

december 2020 Trendi in ideje za škarpo in oporni zid. ...

januar 2021 Manj izjem za vstop v državo brez karantene ali negativnega testa, test ne sme biti starejši od 24 ur 24. december 2020 Trendi in ideje za škarpo in oporni zid.

POVEZANE KNJIGE