Čudežna bolha Megi in bernardinec Karli

Čudežna bolha Megi in bernardinec Karli - Desa Muck | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Desa Muck
DIMENZIJA
9,29 MB
IME DATOTEKE
Čudežna bolha Megi in bernardinec Karli.pdf
ISBN
8682525445264

OPIS

Žival prinese v hišo veselje pa tudi skrb in odgovornost. Tu priskoči na pomoč čudežna bolha Megi, ki o živalih zelo veliko ve in jim zna poiskati prave lastnike. Čisto na koncu dobi besedo še veterinarka, ki o vsaki živali pove marsikaj zanimivega in koristnega.Megi je bila prepričana, da bernardincu Karliju ne bi mogla najti boljših lastnikov od Katarine in Uroša. A ko v hišo pride dojenček Igor, se za Karlija začnejo težki dnevi. Še sreča, da se Megi domisli zvitega načrta …Desa Muck je za zbirko Anica dobila Levstikovo nagrado in kar petkrat priznanje Moja najljubša knjiga. Čudežna bolha Megi je njena druga zbirka za otroke. Namenjena je otrokom od petega leta dalje in njihovim staršem.

muck: ČudeŽna bolha megi in podganici anČka in katka 10. d.

Dese Muck. V prvih dveh knjigah sta se ji pridružila še bernardinec Karli... Domov / Igrače / Knjige, pobarvanke, slikanice in risanke / Otroške knjige / Otroška knjiga Čudežna bolha Megi in bernardinec Karli.

POVEZANE KNJIGE