Zmešnjava delovnih strojev

Zmešnjava delovnih strojev - Peter Allen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Allen
DIMENZIJA
10,30 MB
IME DATOTEKE
Zmešnjava delovnih strojev.pdf
ISBN
2203716836538

OPIS

Kakšna zmešnjava! S tremi premakljivimi zavihki bo otrok iz buldožerja, cisterne, bagra ali valjarja lahko sestavljal povsem nove nenavadne delovne stroje.

Barve: 1-2 leti; Besede: 1-2 leti; Doma: 1-2 leti; Na vrtu: 1-2 leti; Živali: 1-2 leti 3. Bie, Linne: Mala Lina se igra doma; Mala Lina se igra na vrtu; Mali Leon je lačen; Mali Leon je umazan; Mali Leon je zaspan; Mali Leon se oblači 4. Upravljavec strojev za zaščito kovinskih delov kot strojni pleskar dela v delavnici, v zgradbah in na terenu, kjer izvaja zaščito kovinskih materialov in konstrukcij.

Komenda, Osrednjeslovenska Opis delovnih nalog: Servisiranje obstoječih strojev in priprav v proizvodnji, kontrola ... V primeru regijskega pomanjkanja delovnih (učnih) mest za mehanike kmetijskih in delovnih strojev zadostuje za delodajalca ali mentorja pridobljena srednja poklicna izobrazba iz strojništva ter pedagoško - andragoška usposobljenost in 10 let ustreznih izkušenj v ustrezni dejavnosti. 3.2.

POVEZANE KNJIGE