Zmešnjava delovnih strojev

Zmešnjava delovnih strojev - Peter Allen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Allen
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Zmešnjava delovnih strojev.pdf
ISBN
2971404695563

OPIS

Kakšna zmešnjava! S tremi premakljivimi zavihki bo otrok iz buldožerja, cisterne, bagra ali valjarja lahko sestavljal povsem nove nenavadne delovne stroje.

Poučna zmešnjava. Renate Rugelj, Bukla 79-80 servis delovnih strojev Servis oziroma vzdrževanje je za katerikoli delovni stroj najpomembnejši dejavnik, ki vpliva na življenjsko dobo samega stroja , zato je zelo pomembno, da servis delovnih strojev zaupate usposobljenim in izkušenim mehanikom , kakršne boste našli v našem podjetju. Zaposliš se lahko v mehaničnih delavnicah, specializiranih za popravilo kmetijske in vrtnarske ali komunalne in gradbene mehanizacije, na kmetijskih obratih, v tovarnah in montažnih obratih za proizvodnjo kmetijskih in delovnih strojev, v montaži in popravilu strojev, naprav in opreme, storitve s kmetijsko mehanizacijo, v prodaji strojev in ... Servis delovnih strojev; Navodila za pot; Več informacij; Servis merilnih strojev, Denis Rudolf s.p.

Kot so na primer, širši traktorski prključki, gradbena mehanizacija, izredni prevozi širokih in dolgih predmetov, izven gabaritov vozila ... Podjetje Vilservis se ukvarja s storitvami na področju popravila in vzdrževanja delovnih strojev (viličarji, gradbeni industrijski stroji, košare, dvigala). » Več Informacij.

POVEZANE KNJIGE