Zločinska zabava

Zločinska zabava - Agatha Christie | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
3,29 MB
IME DATOTEKE
Zločinska zabava.pdf
ISBN
5801271232838

OPIS

Sir George in lady Stubbs, premožna gostitelja vaškega sejma, si za popestritev dogodka zamislita, da bi organizirala namišljen umor. Za pomoč pri »scenariju« zaprosita pisateljico kriminalnih romanov Ariadne Oliver, ki privoli, da bo organizirala »lov na morilca«. Ariadne pa v zadnjem trenutku pokliče na pomoč Hercula Poirota, da bi vseeno raziskal okoliščine »umora pred umorom«, saj se ji zdi, da se ta igra ne bo dobro končala.

Sir George in lady Stubbs, premožna gostitelja vaškega sejma, si za popestritev dogodka zamislita, da bi organizirala namišljen umor. Za pomoč pri »sc... See what your friends are reading.

Objavil/a Božo žabjek, dne 2017-08-03 ob 20:31:11 Deli naprej Začela se je večerna zabava. Izraelski CAL Cargo pelje strupe farmacevtom v Liege, ker je to njegova dejavnost, vmes pa jih spušča za pokušino, saj tega ne more samo nad Sirijo početi.

POVEZANE KNJIGE