Vsak otrok se lahko nauči spati

Vsak otrok se lahko nauči spati - Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth
DIMENZIJA
7,42 MB
IME DATOTEKE
Vsak otrok se lahko nauči spati.pdf
ISBN
2627332443962

OPIS

Neprespane noči ne smejo biti pravilo! Vsak otrok – od dojenčka do šoloobveznega otroka – se lahko nauči spati. Največkrat celo v nekaj dneh! V tej knjižni uspešnici avtorja predstavita edinstveni ‘načrt za učenje spanja’, po katerem boste lahko otroku optimalno pomagali razviti dobre spalne navade – povsem prilagojene njemu in njegovim potrebam.Sodobna znanstvena spoznanja kažejo, da obstaja povezava med dnevno-nočnim ritmom in otrokovim spanjem, vam pa pomagajo bolje razumeti spalno vedenje vašega otroka. Izvedeli boste, katere posebne težave s spanjem poznamo in kaj pomaga pri nočnih strahovih in morastih sanjah.

H. Morgenroth VSAK OTROK SE LAHKO NAUČI SPATI Preprečite, da bi se jedilna miza sprevrgla v bojno polje! Avtorica je zaradi težav z lastnimi otroki poiskala strokovno pomoč ... Pomembnejše kot izbor »primerne« pravljice pa je to, da se redno večer za večerom, ob prebiranju še enkrat intenzivno posvetite svojemu otroku.

Na primer, otroci se naučijo hoditi kadarkoli med 9 in 15 mesecev starosti. Torej, če vaš 13 mesečni otrok ... Več: Prodam knjigo Vsak otrok se lahko nauci spati.

POVEZANE KNJIGE