Veter v megli

Veter v megli - Ivan Janez Štuhec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Janez Štuhec
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Veter v megli.pdf
ISBN
5706152172817

OPIS

Teolog dr. Ivan J. ŠTUHEC velja za enega naj bolj prodornih komentatorjev dogajanja v slovenskem družbenopoliticnem prostoru pa tudi na cerkvenem podrocju. Profesor moralne teologije, direktor Zavoda Antona Martina Slomška ter publicist argumentirano zagovarja vrednote, izrisuje svoj pogled na mesto kristjana v sodobni družbi in piše o tem, kakšno naj bo razmerje med Cerkvijo in politiko. Tako o njem v uvodu knjige zapišejo uredniki razlicnih medijev.Knjiga Veter v megli prinaša zbrane komentarje in predavanja dr. Ivana J. Štuheca med letoma 2000 in 2012. V njih se loteva vprašanj, povezanih s stanjem demokracije na Slovenskem in preigravanjem politicnih scenarijev. Kriticno presoja vlogo vere in Cerkve v sedanjem svetu ter vizionarsko piše o slovenskem šolskem sistemu. Njegova želja je kriticno, pošteno in brez dlake na jeziku odpirati zatohlost slovenskega prostora ter mu pomagati izostriti tiste demokraticne poglede, ki edini zagotavljajo mirno sobivanje v razlicnosti.

Zato zbuja toliko več pozornosti Štuhčeva knjiga z večpomenskim naslovom Veter v megl... http://www.druzina.si/icd/spletnastran.nsf/knjigarna/78AADDB7CC657088C12579DC002BD73B?OpenDocumentKnjiga Veter v megli prinaša zbrane komentarje in predavanj... Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Prispevki dr. Štuheca zbrani v knjigi Veter v megli 17.04.2012, 11:34 Petra Stopar Moralni teolog Ivan Štuhec je v ponedeljek v galeriji Družina v Ljubljani predstavil svojo knjigo z naslovom Veter v megli.

Njegova želja je bila kritično in brez dlake na jeziku odpirati zatohlost slovenskega prostora ter mu pomagati ... Za nameček čez megleni greben začne vleči še silen veter. Mož trmaste nravi trmasto vztraja do kontejnerja na vrhu, za katerim se skrije v varno zavetrje in se tam uredi za spust.

POVEZANE KNJIGE