Varno zavetje

Varno zavetje - Nicholas Sparks | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
7,84 MB
IME DATOTEKE
Varno zavetje.pdf
ISBN
1942756836699

OPIS

Nicholas Sparks, ameriški avtor številnih uspešnih ljubezenskih romanov - po nekaterih so posneli tudi filme (Beležnica, Ljubezen v steklenici, Poslednja pesem) - nam v tej pretresljivi zgodbi o temni strani ljubezni in poroke omogoči vpogled v družinsko nasilje ter nas spomni na tisto čustvo, ki je v življenju resnično pomembno in kamor se lahko vedno zatečemo.Mlada Katie se preseli v Southport v Južni Karolini, da bi začela novo življenje. Zaposli se kot natakarica v lokalni ribji restavraciji in se trudi ostati neopazna. V takšnem majhnem obalnem mestu pa je težko dolgo ostati tujec, in čeprav se izogiba stikom z drugimi ljudmi, se previdno in počasi zbližuje z ovdovelim lastnikom trgovine Alexom in njegovima majhnima otrokoma. Toda Katie preganja temačna skrivnost. Bo ostala in tvegala, da jo najde preteklost?

Iztok Ilich 14.06.2020 ob 17:51 Iztok Ilich 14.06.2020 ob 17:51 ... Dom ni za vse varno zavetje. Raziskava o družinskih odnosih med epidemijo.

»Pri nekaterih učiteljih je to mogoče,« se nasmehne. Mlada družina se je obrnila na nas z željo po prenovi enodružinske hiše. Prenove hiš vključujejo mnogo dodatnih del, procesov in projektiranja kot stanovanja.

POVEZANE KNJIGE