Tisto

Tisto - Stephen King | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen King
DIMENZIJA
7,25 MB
IME DATOTEKE
Tisto.pdf
ISBN
9042361739533

OPIS

Kultna Kingova kriminalka, po kateri je bila 2017 posneta istoimenska filmska uspešnica (letos sledi nadaljevanje), končno v slovenščini! Sedem najstnikov doživi grozljivo izkušnjo v domačem kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine. Spopasti se morajo z nečim groznim, kar že stoletja ustrahuje in mori. Vsakih 27 let se zbudi in se hrani z ljudmi, najraje z otroki. Ko Georgie postane žrtev, se njegov brat Bill in šest njegovih prijateljev odloči, da bodo izsledili zlo. Skoraj trideset let kasneje se groza ponovi. Že odraslih sedem prijateljev se vrne, da bi enkrat za vselej obračunali s tistim. Kljub nevarnostim jih nazaj vleče takšna sila, da se ji ne morejo upreti: »Bill je verjel, da je vse pobila ista oseba ... če je sploh bila oseba. Včasih ni bil čisto prepričan.« Knjiga, ki je kljub obsegu bralec ne more odložiti, saj ga vleče in ne izpusti. o avtorju Stephen King (1947) velja za enega najbolj uspešnih pisateljev vseh časov. Literarna ikona, pisatelj, prevajalec, igralec, producent in režiser, ki je s svojimi 70 naslovi presegel 300 milijonov prodanih knjig in še vedno navdušuje bralce po vsem svetu.

programu TV Slovenija tradicionalna državna proslava, na kateri bodo počastili letošnje dobitnike Prešernovih nagrad. Čeprav je cepivo AstraZenece nekoliko manj zaščitilo pred nastopom bolezni, pa je popolnoma zaščitilo pred smrtjo oziroma hudim nastopom bolezni. Cepivo, ki je dostopno takoj, je bistveno bolj vredno kot tisto, ki je dostopno čez pol leta," je dejal. Roglič bo letos ponovno napadel prestižno lovoriko, pri tem pa lahko računa tudi na pomoč Bennetta, ki se je, če bo tako želela ekipa, pripravljen odpovedati celo olimpijskim sanjam.

"Če je to tisto, kar moram storiti, potem bom to tudi storil. Ne bom se pritoževal ali delal drame. Filmski hit TISTO je leta 2017 napolnil kino dvorane, redefiniral žanr, postal del popoularne kulture in navdušil gledalce in kritike po svetu.

POVEZANE KNJIGE