Tajska

Tajska - Philip Cornwel-Smith, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip Cornwel-Smith, ... [et al.]
DIMENZIJA
9,38 MB
IME DATOTEKE
Tajska.pdf
ISBN
8286511122893

OPIS

Tajska je za turiste in popotnike ena najbolj priljubljenih azijskih destinacij, dežela s prelepo naravo in bogato zgodovino. Vodnike iz zbirke, ki se v slovenščini imenuje Svetovni popotnik, so bralci Guardiana in Observerja prepoznali kot najboljše v svojem razredu. Z njihovo pomočjo boste lahko svojo pot premišljeno načrtovali, saj boste že s prebiranjem izvedeli prav vse o izbranem cilju: od zgodovine, umetnosti in kulture do naravnih in geografskih značilnosti ter možnosti športa, zabave in nakupovanja.- Veliko fotobrafij, ilustracij in zemljevidov- Okusi Tajske- domači pridelki in značilne jedi- Prerezi in načrti vseh pomembnih znamenitosti- Bogata izbira hotelov in restavracij- Znamenitosti, plaže, tržnice in festivali v vseh krajih- Razgledne poti in tematski izleti"Noben drug vodnik vam ne vzbudi takega teka po potovanju kot tale." - The Independent"Prijetno branje z izjemnimi fotografijami in zemljevidi ter načrti vrhunske kakovosti." - The Observer

PRESTIŽ INDIJSKEGA OREŠČKA. PRAŽEN PIŠČANEC Z INDIJSKIMI OREŠČKI.

Tajska hrana je nadvse okusna in ko se boste vrnili domov, ne bo več šlo brez občasnega pad thaia, lepljivega riža z mangom, pa mangovih smutijev, tom yumov in še česa. Kar brez strahu, ulična hrana je imenitna - ugodna in slastna! Tajska že za 358€ z Dunaja (vključena prtljaga) Direktni leti so v juniju na voljo že za 459€ Iz prestolnice naše severne sosede lahko na Tajsko odpotujete po res lepih cenah v številnih terminih - tako eno, kot tudi večtedenskih! Kraljevska tajska vlada in osnovni ponudniki storitev še naprej delujejo, vključno z vladnimi agencijami, bolnišnicami, klinikami in lekarnami, dostavami in poštnimi storitvami, bencinskimi črpalkami, bankami in finančnimi institucijami, bankomati, hoteli in hostli ter tovarnami.

POVEZANE KNJIGE