Sveta poroka

Sveta poroka - Vlado Žabot | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlado Žabot
DIMENZIJA
4,90 MB
IME DATOTEKE
Sveta poroka.pdf
ISBN
4577194682815

OPIS

Dvojčka Jurij in Mara sta ob rojstvu ločena, da bi se kasneje znova našla, se poročita, da bi se kruto razšla, se vzljubita, da bi se sovražno prezirala − ujeta sta v krvavem krogotoku, ki nenehno prehaja iz življenja v smrt in nazaj v življenje. Njuna žalostna zgodba je dolžnostna daritev bogovom, ki terjajo svoj davek, da bi ohranjali red stvari v prid ljudem. A protagonisti v tej epski pesnitvi niso le lutke v rokah bogov. Skozi mogočen in živ poetični jezik v zaklinjevalskem ritmu heksametra nihajo med pokornostjo bogovom in magnetom strasti: blodijo po močvirnatih krajinah hrepenenja, mežikajo skozi meglice prividov in se pred neurji maščevanja zatekajo pod krošnjo arbor mundi, drevesa sveta. A zla slutnja je za človeka, ki se lastni usodi ne boji pogledati v oči, vedno zlovešče blizu. Starodavni mit v Žabotovi Sveti poroki čarobno oživi, kot bi vseskozi ždel v podtalju nezavednega in čakal, da se naseli in povsem udomači v tej avtorjevi epski stvaritvi.

modula pa boste stopili še korak dlje, kajti čaka vas sveta božanska poroka / združitev obeh božanskih aspektov znotraj nas, torej združitev božanske ženske in božanske moške energije. Ko se obe energiji združita se lahko prične ples popolne harmonije in izjemne manifestacije, ki prihaja iz samega središča našega ... Frančiškanski samostan Sveta Gora Sveta Gora 2 5250 Solkan Tel.: (05) 330 40 20 E-pošta: [email protected]

V zakon sta v mestu, ki slovi po igrah na srečo in hitrih, naključnih porokah, po štirih mesecih zveze skočila Bruce Willis in Demi Moore.Pa tudi Britney Spears in Jason Alexander, Pamela Anderson in Rick Saloman, Angelina Jolie in Billy Bob Thornton.Med izstopajočimi je zagotovo Nicholas Cage ... Revija Moja poroka, Ljubljana, Slovenia. 12K likes.

POVEZANE KNJIGE