Sreča

Sreča - Fearne Cotton | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fearne Cotton
DIMENZIJA
10,18 MB
IME DATOTEKE
Sreča.pdf
ISBN
6854583807043

OPIS

Navdihujoče branje, ki bo z živimi barvami osvežilo vas življenjski pejsaž.Sreča, ti čudoviti topli sončni žarek. Obožujem to, ko se kar naenkrat pojaviš v mojem življenju in me presenetiš, ter to, kako se takrat razkadijo oblaki, meni pa se kotički ust privihajo navzgor.Fearne Cotton se zaveda, kako pomembna je sreča ter zakaj jo moramo iskati v vsakodnevnih stvareh. Odločena je, da bo pomagala razbiti tabu, ki spremlja duševno zdravje, ter v knjigi prvič iskreno spregovori o lastni bitki z depresijo in drobnih stvareh, zaradi katerih jo laže brzda, da se lahko še naprej podaja po poti proti dobremu. Knjiga vključuje strokovne nasvete ter je polna drobnih zamisli in praktičnih vaj, v katere se lahko vključite tudi sami. Vzemite v roke svinčnik in se s Fearne podajte na to zanimivo pot.

Televizija Slovenija | 1. marec 2020 ob 20:00 Televizija Slovenija Angelika Tomante je vdova, ki vzgaja najstniški dvojčici Beo in Lauro.

Žmavc. In še več misli o sreči slovenskih in tujih avtorjev: Misli o sreči slovenskih pesnikov. Vlasta Črčinovič Krofič: SREČA, 2019 Bogati v času, revni v denarju in obratno.

POVEZANE KNJIGE