Sprehajalka gospodovega psa

Sprehajalka gospodovega psa - Carmen L. Oven | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carmen L. Oven
DIMENZIJA
8,28 MB
IME DATOTEKE
Sprehajalka gospodovega psa.pdf
ISBN
7058378021349

OPIS

Ponoči pustinja postane robata. Pesek otrdi, zrak zareže. Tudi v peskuse pozna zima. Zvezde vsako noč, brez izjeme, neusmiljeno prebadajonebo. Ogromne so in blizu, divje in lepe. Dajejo ji občutek, da bi setu lahko dotaknila neskončnosti.Vsak večer, pred spanjem, se je Mila oddaljila od ognja, legla v hladenpesek in obrnjena k zvezdam pustila, da v misli vdre, kar pač je. Zmislimi so vsakič vdirali spomini na pesek, ki ni bil isti kot tisti podnjo. Še vedno se je z njimi vanjo vsakič vsesala podoba moškega, kiga je ljubila. Z vse glasnejšim vprašanjem, ali ga je res.Carmen L. Oven je za prvenec presenetljivo spretno upovedila preobrazbo,pot od plesa pričakovanj do slovesa od iluzij ter sprejemanja vsega, kar je inkakor je. Romanje po daljnih krajih nas lahko vrne k sebi, da prepoznamoto, kar zares smo.- Manca KoširSprehajalka Gospodovega psa je zgodba o radovednem potovanju v neznano,ki se zaradi ljubezenskega razhajanja postopoma spreminja v potovanje ksamemu sebi. Roman nas razmišljujoče sooči z drugačnimi svetovi in senas dotakne kot intimno poročilo iz puščavskega zatišja, tik pred nevihto,ki jo bo svet že kmalu zatem poimenoval Arabska pomlad.- Feri Lainšček

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Oven, Carmen L.

Roman nas razmišljujoče sooči z drugačnimi svetovi in se nas dotakne kot intimno poročilo iz puščavskega zatišja, tik pred nevihto, ki jo bo svet že kmalu zatem poimenoval Arabska ... Sprehajalka Gospodovega psa. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE