Sorodni duši

Sorodni duši - Joss Stirling | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joss Stirling
DIMENZIJA
12,41 MB
IME DATOTEKE
Sorodni duši.pdf
ISBN
8507257154862

OPIS

"Polovico najinih moči imaš in skupaj sva eno ...""Kadar sorodna duša telepatsko spregovori s svojim partnerjem, je to podobno, kot bi nekdo v stolpnici naenkrat prižgal vse luči. Zaradi tebe sem zasvetil kot Las Vegas."Sky se s starši iz rodne Anglije preseli v novo okolje, v ameriško mestece Wrickenridge v Koloradu. Nova šola, nove prijateljice, nova srečanja ...Najbolj jo očara frajer z motorjem, Zed, na katerega so nora vsa dekleta. Tudi Zed jo opazi, saj je Sky nekaj posebnega.Razkrije se, da sta oba savanta, človeka s posebnimi močmi, ki lahko bereta misli in vidita v prihodnost.Ne le to; usojena sta si, saj sta - sorodni duši in skupaj sta najmočnejša.A vse ni tako preprosto. Sky preganjajo temne sence njene preteklosti, še hujše zlo pa ji grozi v prihodnosti.Bo Sky dovolj močna, da bo sama krojila svojo usodo? Čeprav tvega, da bo pogubila svoje srce?

Imela sem občutek, da sta res sorodni duši. V zadnji oddaji pa sem dobila drugačen občutek.

Pa sta se le odpravila, ne vedoč, da ju bo tam pričakal usodni trenutek. Pri sorodni duši gre seveda za ljubezen, ki nas prežame in v kateri smo na novo oživeli in našli, kar smo iskali - morda že mnogo življenj. Ko pa smo v zvezi z dušo učiteljico, se ljubezen ne odvija po romantični poti, temveč nas nauči pomembne lekcije. Premk, Josip.

POVEZANE KNJIGE