Sarin ključ

Sarin ključ - Tatiana de Rosnay | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatiana de Rosnay
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Sarin ključ.pdf
ISBN
1714815156559

OPIS

Julia Jarmond, ameriška novinarka v Parizu, raziskuje deportacijo pariških Judov iz l. 1942. Njena zgodba se preplete z nesrečno usodo Sare Starzynski, ki je nekoč živela v stanovanju, kamor se namerava vseliti Julia s svojo družino. Tatiana de Rosnay izriše pretresljivo zgodbo male deklice, ki ne more razumeti, zakaj se je nadnjo in nad njeno družino zgrnilo zlo II. svetovne vojne, obenem pa napiše roman o naslednjih generacijah, ki se morajo soočiti s krivdo očetov. Še več, Julia Jarmond s pomočjo odkrivanja Sarine zgodbe najde moč za prelomne odločitve v svojem lastnem življenju.Roman, ki se dogaja med Parizom in New Yorkom, med sedanjostjo in II. svetovno vojno, nas opominja na našo zavezanost samim sebi in sočloveku.

Julia Jarmond, ameriška novinarka v Parizu, raziskuje deportacijo pariških Judov iz l. 1942.

Njena zgodba se preplete z nesrečno usodo Sare Starzynski, ki je nekoč živela v stanovanju, kamor se namerava vseliti Julia s svojo družino. Sarin ključ - roman koji vrijedi pročitati U romanu „Sarin ključ" Tatiane de Rosnay ( Mozaik knjiga, 2011. ) usporedo pratimo povijest dva vremena i dvije obitelji, da bi se te dvije povijesti postupno stopile u jednu, što otvara prostore nadi ali ništa manje i zebnji. Nakladnička kuća Mozaik knjiga jedna je od najvećih izdavača u Hrvatskoj te je prepoznata kao obiteljski nakladnik.

POVEZANE KNJIGE