Rdeča kraljica

Rdeča kraljica - Victoria Aveyard | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Victoria Aveyard
DIMENZIJA
12,70 MB
IME DATOTEKE
Rdeča kraljica.pdf
ISBN
8005865583671

OPIS

Močna zgodba, polna zanosa, spletk in izdajstva – začetek fantazijske serije, ki je dosegla nesluten uspeh povsod po svetu. V prvencu Victorie Aveyard spremljamo zgodbo o sedemnajstletni Mare Barrow, ki se zaradi prej prikrite čarobne moči zaplete v nevarne spletke v kraljevi palači. Jo bo njena moč rešila ali pogubila?Njen svet se deli po krvi – rdečekrvni služijo srebrnokrvni eliti, ki je obdarjena z nadčloveškimi močmi. Kot rdeča žeparka se bori za preživetje v revni vasici, potem pa jo usoda pripelje na srebrni dvor. Pred kraljem, princema in vsemi plemiči odkrije, da ima tudi ona sposobnost.Kralj to želi prikriti, zato jo prisili, da igra izgubljeno srebrno princeso in jo zaroči z enim od svojih dveh sinov. Mare zelo tvega, ko se v srebrnem svetu odloči pomagati Škrlatni gardi – rdečim upornikom – čeprav njeno srce sili v različne smeri. Ena sama napaka jo bo stala življenje in v tej nevarni igri je gotovo samo izdajstvo.

... Kot rdeča žeparka se bori za preživetje v revni vasici, potem pa jo usoda pripelje na srebrni dvor.

[…] Rdeča kraljica (2) Besedilo: Pavla Kliner Kategorija: Nasveti / torek, 27. november 2012 / 06:00 Na jesensko-zimskem jedilniku so domala obvezne rdeče vrtnine.

POVEZANE KNJIGE