Priročnik za punce. Jahanje

Priročnik za punce. Jahanje Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,99 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za punce. Jahanje.pdf
ISBN
9963908763756

OPIS

Komplet vsebuje:• priročnik• dnevnik »Moji spomini«• beležnica• samolepilni lističiSe navdušuješ nad konji? Potem je ta knjiga kot nalašč zate.Kompletu je priložen popoln priročnik o konjih in jahanju. Naučila se boš okrasiti čelado, izdelati štampiljko z motivom konja, organizirati igre ... S kvizi pa boš preverila svoje poznavanje konjeništva.Lili, Marjetka, Ingrid in Eka so izbrale najboljše nasvete in zamisli, s katerimi boš postala prava jahalka in vestna skrbnica svojega konja.V dnevnik lahko zapišeš vse, kar se ti zgodi v klubu ali na sprehodu s konjem. Opiši, kaj ti je bilo v klubu najbolj všeč. Prilepi fotografije in spominčke ter tako ohrani spomine na svojega najljubšega konja in svoje prijateljice iz kluba.Kompletu je priložena tudi ljubka beležnica, da pa česa ne pozabiš uporabi samolepilne lističe, ki jih lahko prilepiš, kamor želiš.

Prijatelja. PUNCE, jesen je tu, z njo pa naš najbolj priljubljen paket za vse pripadnice nežnejšega spola: Punce, gremo me po svoje! Vzemite si čas zase in si s prijateljicami privoščite vikend oddih v... TPSELL, John. Zmaji: priročnik za vzrejo in vzgojo.

Meni PAŠE, če me katera pošlata po riti in ne vem zakaj ne bi to pasalo tudi puncam. Punce ste se preveč na(raz)vadile na to, da vas moramo samo tipi osvajati in ste šlatanje označile kot nekaj nespodobnega.

POVEZANE KNJIGE