Pater Elija

Pater Elija - Michael D. O'Brien | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael D. O'Brien
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Pater Elija.pdf
ISBN
1826613364383

OPIS

Pater Elija je katoliški triler s pomenljivim podnaslovom Apokalipsa.Karmeličanski menih pater Elija, Jud, ki je preživel varšavski geto, se na papeževo prošnjo poda v kroge najbolj vplivnega človeka na svetu, da bi ga prepričal, naj reši svojo dušo ... Naravnost pustolovska misija, med katero se razkrivajo tako poglavitni vzvodi svetovnega vladanja kot tudi boji za vatikanskimi zidovi in bitke v najglobljih predelih človeške duše. Ob zaključku izredno napetega dogajanja se bralec zave, da je njegov notranji svet postal svetlejši in da je ob branju dobil odgovore na najpomembnejša vprašanja našega časa.Michael D. O\'Brien je sodobni kanadski pisatelj, esejist in slikar.Z ženo in šestimi otroki živi v Combermeru, Ontario. Poleg tega, da predava o veri in kulturi in da njegova umetniška dela krasijo številne cerkve po Severni Ameriki, ljubitelje leposlovja razveseljuje s svojimi romani, med katerimi je najbolj znana apokaliptična zbirka Children of the last days (Otroci poslednjih dni). Pater Elija: Apokalipsa je prvi in največkrat prevedeni roman v zbirki in že več let absolutni hit katoliškega leposlovja.

letnice njegovega prejemanja svetih Kristusovih ran. Ob tem praznovanju so potekale slovesnosti in dogodki ... Share your videos with friends, family, and the world - Da Fara: Pater Pij - Alojz Rebula: Maranathà - Sergej Kurdakov: Odpusti mi, Nataša - Ildefonso Falcones: Morska katedrala - Giovanni Guareschi: Don Camillo - Drago Jančar: Graditelj - Michael D.

Facebook gives people the power to share and makes the world... Pater Ilija je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Paterom Ilijom i ostalim osobama koje možda poznajete.

POVEZANE KNJIGE