Pariz

Pariz - Donna Dailey, Mike Gerrard | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Donna Dailey, Mike Gerrard
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Pariz.pdf
ISBN
9843166371491

OPIS

Bodisi če potujete v prvem razredu ali pa le za malo denarja: zbirka turističnih vodnikov Naj 10 vas zanesljivo popelje do vsega, kar je najboljše in najzanimivejše v Parizu.Na lestvicah naj 10 - od najboljših trgovin do najzanimivejših dogodkov, restavracij, hotelov, muzejev in cerkva - najdete vse informacije, ki jih boste kot obiskovalec ali popotnik potrebovali. Praktični nasveti in napotki so vam v pomoč pri raziskovanju in ogledu mesta. Denar in čas vam prihrani tudi seznam, čemu se je dobro izogniti.Po mestu ali okolici se boste zlahka znašli ob pomoči podrobnih zemljevidov na platnicah in številnih manjših zemljevidov v knjigi."Najboljši turistični vodnik zadnjega časa."mnenje bralcev revij Guardian in Observer

Med letoma 1939 in 1952 je devetkrat potekala avtomobilska dirka za Veliko nagrado Pariza, od tega petkrat v samem mestu. Pariz ni samo eno izmed najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu, ampak najdete tam tudi nešteto drugih stvari, ki jih lahko počnete. Na prvem mestu so seveda številne znamenitosti Pariza, ki jih najdete na vsakem koraku, veliko pa jih je tudi malenkost izven mesta.

Predmestje Saint-Denis je leta 2003 gostilo Svetovno prvenstvo v atletiki. Med letoma 1939 in 1952 je devetkrat potekala avtomobilska dirka za Veliko nagrado Pariza, od tega petkrat v samem mestu. Pariz ni samo eno izmed najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu, ampak najdete tam tudi nešteto drugih stvari, ki jih lahko počnete.

POVEZANE KNJIGE