Od Stare Rusije do Ruskega imperija

Od Stare Rusije do Ruskega imperija - Lev Nikolajevič Gumiljov | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lev Nikolajevič Gumiljov
DIMENZIJA
3,67 MB
IME DATOTEKE
Od Stare Rusije do Ruskega imperija.pdf
ISBN
2955257359806

OPIS

Zadnje delo, ki ga je Lev Gumiljov (1912-1992), ruski geograf, etnograf, zgodovinar in utemeljitelj pasionarne teorije etnogeneze, pripravil za tisk, je rezultat globoke in vsestranske analize etnične zgodovine Rusije. Kot vsa njegova ostala dela, tudi to vsebuje kolosalen obseg snovi, njena analiza pa je avtorju omogočila daljnosežne znanstvene zaključke iz zgodovinske etnogeografije, za katera smo mislili, da so že zdavnaj razčiščena.Eseji dogodkov od prvega do osemnajstega stoletja so napisani intrigantno, v "fascinantenem" stilu, to pa zato, ker je, po besedah Leva Nikolajeviča Gumiljova, svojo nalogo kot avtor videlv tem, da "bralci razumejo vsebino knjige in je ne odložijo, dokler je ne preberejo do zadnje strani."

T3kr1e.y bile skitska, nezavisnost, rr hunska i mongoiska drZava, kao i moskovsko carstvo i sveruska imperija". Jedni su se nastanili u Loznici, drugi u Banji Koviljači, a pored razloga za odlazak iz Rusije, spojilo ih je i prijateljstvo koje su u Srbiji... Putin Zapadu: Zašto mislite da smo budale? Zamenik ministra inostranih poslova Rusije je rusko-kineske odnose opisao kao fenomen 21. veka.

Tako je rusko cepivo že odobrila in z njim začela tudi cepiti. To cepivo sta od Rusije naročili tudi že Avstrijski kancler Sebastian Kurz se je v petek na Dunaju srečal s predstavnikom ruskega... Sve o Rusiji na Sputnjiku.

POVEZANE KNJIGE