Napovedujemo mir!

Napovedujemo mir! - Dalajlama, Stéphane Hessel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dalajlama, Stéphane Hessel
DIMENZIJA
3,16 MB
IME DATOTEKE
Napovedujemo mir!.pdf
ISBN
3331133676942

OPIS

Znameniti Stéphane Hessel priznava, da delo Napovedujemo mir! Za napredek duha nekaj drugače izgovarja njegove misli, zakaj v zadevnem zapisu se povsem prvič dotika vprašanj duha. Pri dalajlamovih posegih nemara preseneti skrb za to, da bi se občestvo zavedelo »posvetne etike«, edine, ki more biti univerzalna in glede katere se predstavnika dveh koncev sveta ‒ Vzhoda in Zahoda ‒ nepreklicno strinjata. Zanimivo je prisluhniti Hesselovim preudarkom o »duhovni demokraciji« pa dalajlamovim premislekom o smiselnosti uporabe »zemljevida duha«, ki ga je ukrojil s svojimi prijatelji nevroznanstveniki. Neizbrisen čar zapisanega pogovora potrjuje dejstvo, da dva, danes že planetarna lika, svoje misli sidrata v izjemne življenjske izkušnje.Drobno delo požlahtni spremni zapis dr. Spomenke Hribar.

Napovedujemo Dajemo naprej 2020! Voditeljski […] Dinamična pogovorna oddaja, ki spodbuja bralno kulturo. Oddaja, ki prinaša sveže poglede na aktualne knjige, o katerih razmišljajo zanimivi gostje, ki ne prihajajo nujno iz književnih vrst.

Spremno besedo je zapisala Spomenka Hribar, ki je na današnji novinarski konferenci opozorila, da je nastopil čas za novo paradigmo bivanja. Novice | Napovedujemo. Ni še konec, prihaja tovorni dvosedežni Jimny.

POVEZANE KNJIGE