Mulca

Mulca - Andreas Steinhöfel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Steinhöfel
DIMENZIJA
5,99 MB
IME DATOTEKE
Mulca.pdf
ISBN
7281496532040

OPIS

Duhovita zgodba, polna norčij in zabavnih preobratov, ki bo na mah osvojila male bralce.Andrej in Domen sta pravi zaklad. Tako jima namreč pravi njuna mamica, ki je zaradi njiju doživela že marsikaj. In kot da onadva ne bi bila dovolj, so v njihovi družini še očka, dojenček Brin in morski prašiček Tobi.A za to, da jim nikoli, ampak res nikoli ni dolgčas, poskrbita Andrej in Domen.Mulca je prva otroška knjiga enega najbolj priljubljenih in večkrat nagrajenih nemških pisateljev.

Katero obdobje vam je ostalo v najlepšem spominu, kdaj ste najbolj uživali na kolesu? Dnevnik nabritega mulca: Totalno uničenje; Jeff Kinney - Bereš in se krohotaš! Ena tistih redkih knjižnih serij, ob katerih se glasno smejejo tako otroci kakor odrasli, je zelo uspešna tudi pri nas.Zgodba najnovejše epizode se sicer dogaja pozimi, a premore tudi misli, ki jih še kako razumemo - in na lastni koži čutimo - v teh pasjih dneh: "Če se naš ljubi planet res segreva ... Duhovita zgodba, polna norčij in zabavnih preobratov, ki bo na mah osvojila male bralce. Dnevnik nabritega mulca: Pasji dnevi 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Kolo sreče 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Hladna vojna 17,95 € Dnevnik nabritega mulca: Družinski izlet 16,00 € Dnevnik nabritega mulca: Stari časi 16,00 € Vse pravice pridržane © 1998 - 2021 Založba Grlica | Desk d.o.o. ... Mulca Pups, 1999 .

... Mulca že takoj na začetku s sankami pristaneta v mrzlem potoku, kjer se za povrh vsega še stepeta. Potem neke temne noči skupaj s prijatelji vdreta v sosedovo klet, da bi razkrila sosedove morilske namene.

POVEZANE KNJIGE