Mi daš svojo številko?

Mi daš svojo številko? - Sophie Kinsella | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Kinsella
DIMENZIJA
7,72 MB
IME DATOTEKE
Mi daš svojo številko?.pdf
ISBN
7003667068184

OPIS

Poppy Wyatt ni bila še nikoli v življenju tako srečna.Bliža se dan njene poroke s popolnim moškim, Magnusom Tavishem. Nato pa se začne nekega dne njena sanjska pravljica krhati. Ne samo, da med požarno vajo v hotelu izgubi svoj zaročni prstan, v nastali paniki ji ukradejo še prenosni telefon. Medtem ko pretreseno koraga gor in dol po hotelskem preddverju, v bližnjem košu za smeti zagleda zavržen telefon. In sklene ga obdržati. Tako lahko hotelskemu receptorju pusti svojo številko za vsak primer, če bodo našli njen prstan. Odlično! Vendar pa se lastnik telefona, poslovnež po imenu Sam Roxton, s tem ravno ne strinja. Svoj telefon zahteva nazaj, obenem pa ni navdušen nad tem, da Poppy prebira njegova sporočila in se vtika v njegovo zasebno življenje. V izjemno zabavnem in nepredvidljivem zapletu začneta Poppy in Sam prek elektronske pošte in telefonskih sporočil drug drugemu vedno bolj burkati življenje. In medtem ko se Poppy na eni strani ukvarja s poročnimi pripravami in skrivnostnimi telefonskimi klici, na drugi pred Magnusom in njegovimi starši skriva svojo levo roko, se njeno življenje nenadoma postavi popolnoma na glavo.

Vnesite vašo kontaktno telefonsko številko povejte svojo najlupšo številko! dog.fan555. napišite svojo najlupšo številko!! moja je 5.

(Priporočamo, da dodate telefonsko številko za obnovitev, če tega še niste storili.) Spreminjanje telefonske številke: zraven številke se dotaknite ikone za urejanje Posodobi številko. Živel sledilnik telefonskih številk vam pomaga slediti poljubno telefonsko številko v kateri koli državi sveta. Lastnosti: Trenutne informacije o lokaciji: lokacijo v živo dobite s pomočjo aplikacije za iskanje lokacije telefonske številke.

POVEZANE KNJIGE