Kekec in Pehta

Kekec in Pehta - Niko Grafenauer, Josip Vandot | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Niko Grafenauer, Josip Vandot
DIMENZIJA
4,44 MB
IME DATOTEKE
Kekec in Pehta.pdf
ISBN
8695835250748

OPIS

Saj poznaš zgodbo o botri Pehti, ki ji Kekec izmakne zdravilne kapljice? Naša nova slikanica je narejena tako, da boš lahko sam sodeloval pri branju te zgodbe. Sličice med besedilom boš najprej sam le poimenoval. Ko boš že znal brati zloge in besede, boš namesto prepoznavanja slikic lahko bral uokvirjene besede. Ko pa boš znal brati stavke, si boš lahko sam prebral celo zgodbo. Stavki v zgodbi so jasni in kratki, da boš prebrano tudi razumel. Podnaslovi so na vsaki strani, da boš zlahka prebral dele zgodbe in dosegal cilje.

Tako že odrasli Kekec kot tudi postarana Pehta sta prepričana, da zgodbo poznata najbolje. Prepirata se in med tem z lutkami odigrata prizore ... Berem, barvam in lepim.

... Pripovedi Kekec na hudi poti, Kekec na volčji sledi in Kekec nad samotnim breznom (prvo iz trilogije je objavil leta 1936 tudi knjižno pod naslovom Kekec iz naših gora ... To Pehta oponaša Mojco, da bi naju zvabila k sebi,« je vpil Rožle.

POVEZANE KNJIGE