Kamnosek

Kamnosek - Camilla Läckberg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
3,91 MB
IME DATOTEKE
Kamnosek.pdf
ISBN
5069565666658

OPIS

Ko eden od ribičev, ki lovijo jastoge, najde utopljeno deklico, so najprej prepričani, da je bila smrt nesrečen dogodek. Vendar obdukcija pokaže, da ima v pljučih sladko vodo z ostanki mila. Nekdo je deklico torej utopil v hiši, jo oblekel in jo odvrgel v morje. Toda kdo bi želel tako škodovati sedemletni Sari? In zakaj?Patrik Hedström, čigar zunajzakonska partnerica Erica je ravnokar rodila njunega prvega otroka, skupaj s svojimi sodelavci s policijske postaje v Tanumshedeju znova sodeluje v zapleteni preiskavi umora. Za idiličnimi pročelji Fjällbacke se skriva drugačna resničnost: sosedski prepiri, družinski spori in afere z otroško pornografijo.Tretji kriminalni roman Camille Läckberg o Patriku Hedströmu in Erici Falck je prav tako ves čas napet, kot sta romana Ledena princesa in Pridigar. Dogodki iz Fjällbacke po letu 1920 se prepletajo s sedanjostjo in izkaže se, da se rešitev skrivnosti skriva v preteklosti.Camilla Läckberg je avtorica psiholoških kriminalk številka ena in najbolje prodajana avtorica na Švedskem. Tu je bila izbrana celo za žensko leta 2012. Njene romane berejo v 38 jezikih v 55 državah in povsod so postali uspešnice. Skupaj je bilo prodanih že več kot 10 milijonov njenih knjig. Pravkar je izdala osmi roman v seriji iz Fjällbacke.

V družinskem podjetju Kamnoseštvo Peter Meglič s.p. se z obdelavo kamna ukvarjamo že preko 50 let.

Skozi desetletja svojega delovanja smo prišli do izkušenj, tako pri ročni, kot tudi tehnološko najzahtevneši obdelavi kamna, s katerimi vam lahko svetujemo in pomagamo pri vaši odločitvi o najboljši izbiri primernega kamna za željen izdelek 070 849 569; [email protected]; Kamnoseštvo, Sebastjan Podpečan, s.p. Toggle navigation Večletna tradicija V našem podjetju se z obdelavo kamna ukvarjamo že vrsto let.

POVEZANE KNJIGE