Dva koraka po mokri mivki

Dva koraka po mokri mivki - Anne-Dauphine Julliand | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne-Dauphine Julliand
DIMENZIJA
12,87 MB
IME DATOTEKE
Dva koraka po mokri mivki.pdf
ISBN
5765765757622

OPIS

»Smrt ni nič strašnega.Je nekaj zelo žalostnega,a nič strašnega.«Gaspard JulliandAnne-Dauphine Julliand je leta 2006 skupaj z možem izvedela, da je dveletna hčerka neozdravljivo bolna. Mali Thais sta obljubila: ≫Imela boš lepo življenje. Ne takšnega, kot ga imajo druge deklice. Imela boš življenje, na katero boš ponosna. In nikoli ne boš pogrešala ljubezni.≪ O uresničevanju te obljube in svojem materinstvu, ki je bilo postavljeno na posebno preizkušnjo, na kratko pripoveduje v tem pogovoru, podrobno pa v izjemni knjigi Dva koraka po mokri mivki, ki je v slovenskem prevodu izšla pri založbi Družina.

Ko življenju ne moremo dodati dni, dodajmo življenje dnevom. Lastnost Vrednost; Založba: Družina: Prevod: Lucija Rifel: Leto izdaje: 2014: Strani: 176: Jezik: slovenski: Tip datoteke ... ‎Začne se na plaži, ko Anne-Dauphine opazi, da njena hčerka nekoliko negotovo stopa in obrača eno nogico navzven.

Otroci Levkodistrofija Spomini Materinska ljubezen V leposlovju. Dva koraka po mokri mivki Avtor: Anne-Dauphine Julliand »Smrt ni nič strašnega. Je nekaj zelo žalostnega, a nič strašnega.« Gaspard Julliand.

POVEZANE KNJIGE