Dva koraka po mokri mivki

Dva koraka po mokri mivki - Anne-Dauphine Julliand | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne-Dauphine Julliand
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Dva koraka po mokri mivki.pdf
ISBN
5340059215383

OPIS

»Smrt ni nič strašnega.Je nekaj zelo žalostnega,a nič strašnega.«Gaspard JulliandAnne-Dauphine Julliand je leta 2006 skupaj z možem izvedela, da je dveletna hčerka neozdravljivo bolna. Mali Thais sta obljubila: ≫Imela boš lepo življenje. Ne takšnega, kot ga imajo druge deklice. Imela boš življenje, na katero boš ponosna. In nikoli ne boš pogrešala ljubezni.≪ O uresničevanju te obljube in svojem materinstvu, ki je bilo postavljeno na posebno preizkušnjo, na kratko pripoveduje v tem pogovoru, podrobno pa v izjemni knjigi Dva koraka po mokri mivki, ki je v slovenskem prevodu izšla pri založbi Družina.

Povežimo se! Prijava na e-novice. Prijavi se na novice.

Ali me pa zgolj opomni, da ni vse nič samo po sebi umevno. Zgodbo, zapisano v knjigi Dva koraka po mokri mivki, pripoveduje mati dveh otrok (avtorica sama), ki je v pričakovanju tretjega otroka. Kar je bilo sprva videti samo motnja v prvih korakih dveletne Thais, se izkaže kot huda dedna bolezen.

POVEZANE KNJIGE