Bojna pesem mame tigrice

Bojna pesem mame tigrice - Amy Chua | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Chua
DIMENZIJA
6,2 MB
IME DATOTEKE
Bojna pesem mame tigrice.pdf
ISBN
5104359103440

OPIS

Roman Bojna pesem mame tigrice je v najrazličnejših jezikih obšel že večino dežel po svetu in v vseh navdušil bralke in bralce in sprožil številne in burne debate o vrednotah in vzgoji v današnjem času.IZ TUJEGA TISKA:Hkrati zabaven in izzivalen roman Bojna pesem mame tigrice je po celem svetu razvnel razprave o vzgoji, saj pripoveduje, kako nepopustljivo je avtorica vzgajala svoji hčeri.Amy Chua trdi, da zahodnjaški starši poskušajo spoštovati in vzgajati otrokovo individualnost, medtem ko kitajski verjamejo, da najboljše pripravijo otroke za prihodnost, če jih oborožijo s spretnostmi, z močnimi delovnimi navadami in s samozavestjo. Pisateljica popisuje, kako se je odločila, da bo svoji hčerki, Sophio in Lulu, vzgojila na kitajski način. Amy odkrito spregovori tudi o vseh neverjetnih in srce parajočih posledicah svoje izbire.Boleče pošten in globoko izzivalen roman Bojna pesem mame tigrice je ena izmed knjig, o kateri se dandanes največ govori. - THE NEW YORK TIMESRedki so dovolj pogumni, da vzgajajo v javnosti. Spomini Amy Chua so neizprosno odkriti, njena pripravljenost, da jih deli z nami, pa je poseben dar. Ne glede na to, ali se z njenimi vrednotami in metodami strinjamo, ji moramo čestitati, da je na vprašanja vzgoje opozorila z izzivalnim, humornim in pristnim glasom. - TIMESpomini Amy Chua, Bojna pesem mame tigrice, so hitro, lahkotno branje. So bistri, zabavni, pošteni in - da, tudi ganljivi.« - CHICAGO SUN-TIMES

Od deklic je dolga leta neprizanesljivo zahtevala le najvišje ocene v šoli, skromnost in poslušnost. Bojna pesem mame tigrice Amy Chua, kitajsko-ameriška pravnica, vzgojena na tradicionalni kitajski način, je napisala zgodbo o sebi in svojih hčerah, ki ju s strogim in ambicioznim kitajskim pristopom prisili v učenje klavirja oz. violine. Amy Chua, Bojna pesem mame tigrice; Amy Chua, kitajsko-ameriška pravnica, ki je bila vzgojena na tradicionalni kitajski način, je napisala zgodbo o sebi in svojih hčerah, ki ju s strogim in ambicioznim kitajskim pristopom prisili v učenje klavirja oz.

Blagozvočni naslov odkriva resnično izkušnjo avtorice, ki je imela za svoji hčeri veliko načrtov, ki pa se niso vsi izšli. V neki daljni deželi, ZDA po imenu, je živela žena.

POVEZANE KNJIGE