Ali mrtvi sanjajo?

Ali mrtvi sanjajo? - Urban Klančnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Klančnik
DIMENZIJA
5,59 MB
IME DATOTEKE
Ali mrtvi sanjajo?.pdf
ISBN
8077267520181

OPIS

Ali mrtvi sanjajo? Je pretresljiv, pravzaprav kar malce grozljiv roman o drugi svetovni vojni, ki bralca popelje v najtemnejšo sfero človeške psihe, ki jo lahko zbudi samo vojna. Lahko se pretvarjamo, lahko se skrivamo za ideali, a vse kar vojna predstavlja je uničenje in smrt.V vojni ni junakov, so samo tisti srečneži, ki uspejo preživeti. Knjiga odpelje bralca po bojiščih ruske fronte, istočasno pa opisuje dogodke v Sloveniji, ki niso bili nič manj krvavi, kot tisti na svetovnih prizoriščih. Je izjemen roman, ki je prav tako neizprosen do vojne, kot do oseb, ki v njem nastopajo.

Da bi sanjal veliko belih črvov. Če sanjate veliko črvov, ne pričakujte nič slabega.

Ekskluzivno za portal Moški svet je napisal serijo erotičnih zgodb, katerih glavni akter je najstnik Virgil Soklič. Urban Klančnik se je po fantazijskem romanu Kalius, romanu o prostituciji in pedofiliji Geneza ter satiri na sodobno družbo Droplja Krt lotil še zgodovinske tematike. Kategorija vsebuje članke o knjigah, ki so prvič izšle leta 2012.. Wikimedijina zbirka ponuja več predstavnostnega gradiva o temi: Knjige leta 2012 Ali vaša muca med spanjem trza z nogami, tačkami, repom, gobčkom in brki, vmes pa morda še malo zamrmra? Potem je zelo verjetno, da sanja.

POVEZANE KNJIGE