Aesthetica in nuce

Aesthetica in nuce - Johann Georg Hamann | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johann Georg Hamann
DIMENZIJA
5,96 MB
IME DATOTEKE
Aesthetica in nuce.pdf
ISBN
3422549881473

OPIS

Read reviews from world's largest community for readers. Il Breviario di estetica, per una singolare sorte... benedetto-croce-breviario-de-estetica-espasa-calpe-s-apdf - Google Drive.

stoletja. Čeprav se je do zadnjega boril proti razsvetljenski ideologiji svojega časa in je med drugim pobijal tudi tako visoko in prelomno filozofijo, kot jo je ustvarjal njegov prijatelj I… V delu Aesthetica in nuce (1762), njegovem najslovitejšem spisu, Hamann razvija izvirno estetiško misel, ki je v temelju teološka: Boga postavlja kot izvor vsega lepega in vzor vsakršne človeške poezije. 'Aesthetica in nuce: A Rhapsody in Cabbalistic Prose' The senses and passions speak and understand nothing but images.

POVEZANE KNJIGE