Zvezdni prah

Zvezdni prah - Neil Gaiman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neil Gaiman
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Zvezdni prah.pdf
ISBN
1952482907135

OPIS

Tristran Trn je zaljubljen v najlepše dekle v Zidu. Da bi jo osvojil, se mora odpraviti v vilinsko deželo po padlo zvezdo. Med čudežno in razburljivo pustolovščino, polno nevarnosti in urokov, sreča mnoga nenavadna bitja, mrtve prince, leteče pirate, samoroga in seveda padlo zvezdo. Obljubo, ki jo je dal ljubljenemu dekletu, sicer izpolni, a njegova usoda po vrnitvi v Zid ubere drugačna pota…Eden najboljših piscev fantazijskih pripovedi, avtor mnogih romanov, kratkih zgodb in stripov Neil Gaiman (1960) je za svoje delo prejel številne ugledne literarne nagrade. Pustolovska romantična pravljica Zvezdni prah je bila leta 1999 nominirana za nagrado Locus, leta 2000 pa je prejela nagrado Alex. Ameriška zveza knjižnic jo je ocenila kot eno najboljših knjig za odrasle, ki nagovarjajo tudi mladino.

bi s prstom pokazala. na krivca za tragedijo, ki tebe me je stala. Tristan zaročenki obljubi, da ji bo prinesel zvezdni utrinek.

na krivca za tragedijo, ki tebe me je stala. Tristan zaročenki obljubi, da ji bo prinesel zvezdni utrinek. A padla zvezda je v čarobni deželi prevzela podobo lepotice Yvaine.

POVEZANE KNJIGE