Vzemite usodo v svoje roke

Vzemite usodo v svoje roke - Christian D. Larson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christian D. Larson
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Vzemite usodo v svoje roke.pdf
ISBN
1505257737976

OPIS

Usoda je skupek človekovega bivanja in početja, je neposredni učinek posameznikovega življenja in dela, je njegova naravna stvaritev in je vedno podobna tistemu, ki si jo je zamislil.Ena prvih temeljnih prvin obvladovanja lastne usode je torej sposobnost obvladovanja telesnih čutil do te mere, da noben zunanji vtis ne vstopi v zavest, če si tega za­vestno ne želimo.Ko človek z izvirnim mišljenjem pridobi moč, da postane, kar sam odloči, se bo tudi njegova usoda sama spremenila, kot se bo spremenil sam. Zaradi tega zakona in še nekaterih, ki so podrobneje predstavljeni v tej knjigi, si lahko ustvari usodo po svojih željah.Človek si bo zavedno in povsem naravno krojil usodo, takoj ko pridobi moč, da se preoblikuje po svoji volji. Sposobnost, da se poustvari, je le moč izvirne misli. Človeka namreč izoblikuje njemu lastno mišljenje, izvirne misli pa ustvarja po podobi idealne oblike svoje višje zavesti.Okoliščine in pogoji, ki vladajo v človekovem snovnem sve­tu, so posredna in neposredna posledica prvin, ki delujejo znotraj njegovega miselnega sveta – več o teh dejstvih ter o tem kako vzeti usodo v svoje roke in postati njen gospodar pa v tem priročniku.Christian D. Larson (1874 - 1954) je bil vodja in učitelj pri gibanju New Thought, kot tudi ploden avtor metafizičnih knjig in knjig New Thought gibanja. Njegove knjige so vplivale na številne ugledne avtorje. Za časa svojega življenja je bil častni predsednik International New Thought Alliance. Prijateljeval je s številnimi uglednimi osebami tistega časa, kot so William Walker Atkinson, Charles Brodie Patterson in ustanoviteljico Home of Truth Annie Rix Militz. Razvil je »prepričanje optimista« (Optimist Creed), ki ga danes kot moto uporablja organizacija Optimist International, bolj znane kot Klubi optimistov (Optimist Clubs).

Druga doda, da lahko izkoristi enkratno priložnost in kupi nov avto ter prihrani 5000 €. Lahko pa tudi kupi tri enake izdelke v trgovini X ter dobi četrtega zastonj. Če pa iščete knjigo, ki bi vam dala moč, da odkrijete, da je vse, kar ste si kdaj želeli, v vas kot vir potenciala, ki se želi izraziti, imate srečo.

To je stran, kjer se prepletajo tako medicina, kot tradicionalna kitajska medicina, karmična diagnostika,... »Prisiljeni smo bili v nakup kartonskega stroja, da bomo lahko vzeli usodo v svoje roke in si sami izdelovali osnovni material, ki ga tiskamo, lepimo, štancamo in predelamo v končni izdelek, kartonske škatle,« je povedal direktor Damjan Krajc. Stroj jih je stal okoli 4,5 milijona evrov, še nekaj so vložili v obrate v Cerknici in ... V praksi se pa sprašujem, kje je tista stotinka sekunde, ko imam čas izbrati, saj me nekatera čustva preplavijo izjemno hitro, in kateri del mojih možganov je potreben servisa, da bi bilo to možno tudi zame.

POVEZANE KNJIGE