Vroči diamanti

Vroči diamanti - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
12,27 MB
IME DATOTEKE
Vroči diamanti.pdf
ISBN
5452591877269

OPIS

Whitney MacAllister je brezskrbna in bogata lepotica. Douglas Lord pa je prebrisan lopov, katerega slabost so knjige in diamanti.Med begom pred morilci Lord skoči v Whitneyin avto in skupaj zbežita po Manhattnu.Lordu je lepa Whitney všeč in hvaležen ji je, da mu je rešila življenje, vendar ga trenutno najbolj zanima, kako bo prišel na Madagaskar, kjer je še iz časov francoske revolucije, zakopan zaklad. Lord ima zemljevid in hoče najti zaklad, saj bi mu le-ta omogočil lagodno življenje do konca njegovih dni, nima pa denarja, s katerim bi plačal stroške potovanja na Madagaskar.Kronično zdolgočasena Whitney mu ponudi denar in zveze, če jo vzame s seboj na nevarno in vznemirljivo pustolovščino.

Napisala je že več kot 200 romanov in se pojavlja pod psevdonimi J.D. Robb, Jill March in Sarah Hardsty.

Pred njima je zadnja priložnost odrešitve, za njima pa je tolpa neusmiljenih morilcev, ki hladnokrvno pospravijo vsakega, ki jim je napoti.. ... Vroči diamanti Nora Roberts.

POVEZANE KNJIGE