Vredno je vztrajati

Vredno je vztrajati - Jože Grošelj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jože Grošelj
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
Vredno je vztrajati.pdf
ISBN
8979383635414

OPIS

Jezut p. Jože Grošelj je zgodbe iz svoje doslej prehojene življenjske poti popisal v knjigi Vredno je vztrajati. Knjiga bo bralca zabavala, pa tudi poučila o težavah in radostih slovenskih misijonarjev: o tem, kako v Zambiji gradijo nove cerkve, o lokalnih običajih, o težavah z afriškimi škofi ter o iskrenem slavljenju Boga.Knjiga ima tudi 56 barvnih fotografij iz arhiva misijonarja p. Jožeta Grošlja.

Pomisli če bi bili dojenčki taki kot mi in bi ko bi že petič padli po tleh rekli da je brezveze ker ne bodo shodili. Enostavno vstanejo in poskusijo znova dokler ne shodijo Kako torej veš, kateri posel je pravi zate in je zato vredno v njem vztrajati? Nikoli ne počni stvari, v katerih ne uživaš.

Ostanite z mano, med tem pa me lahko kontaktirate za dodatne nasvete, če ste v dilemi kaj storiti, ali je vredno vztrajati ali ne. Kontaktirajte me na mail: [email protected] ali na tel.št.: 041 72 55 44. Kako boste prepoznali ljubezen, za katero se je vredno boriti? Če niste popolnoma prepričani o svoji ljubezni, s tem ni prav nič narobe, saj se nima smisla zaleteti.

POVEZANE KNJIGE