Veliki šolski atlas

Veliki šolski atlas Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,45 MB
IME DATOTEKE
Veliki šolski atlas.pdf
ISBN
4945426650699

OPIS

VEČ KOT SAMO ATLAS!Velike splošne zemljevide, kakršni prevladujejo v običajnih atlasih, dopolnjujejo številni majhni, a neprecenljivi tematski zemljevidi in drugo slikovno gradivo. Kje na zemlji se širijo puščave in zakaj se topi večni led na tečajih? Kako se preživljajo kmetje v Sibiriji? Zakaj in kje se Vzhodnoafriški tektonski jarek prebija čez črno celino? Zakaj je v Sloveniji toliko različnih pokrajin, čeprav je tako majhna? Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja dajajo odgovore prav tematski zemljevidi z opisi značilnosti pokrajin, predvsem površja, podnebja, rabe tal, gospodarstva, prebivalstva naravnih virov in okolja.

2006 Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in nam pomagate razumeti, katere dele spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne. Atlasi - pestra ponudba različnih atlasov na Bolha.com ! Zasledili smo, da so spletni goljufi tokrat na lovu za vašimi kreditnimi karticami. Atlas je doživel kar štiri ponatise in bil prodam v več kot 30.000 izvodih.

letniku gimnazijskega in srednjega poklicne atlas, which is now in use in schools (Veliki šolski atlas). I have come to the conclusion that his atlas represents the basis of today's atlases.

POVEZANE KNJIGE