Vajenec

Vajenec - Tess Gerritsen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tess Gerritsen
DIMENZIJA
8,51 MB
IME DATOTEKE
Vajenec.pdf
ISBN
9100534238931

OPIS

Bostonska detektivka Jane Rizzoli si še ni povsem opomogla od napada in ran, ki ji jih je prizadejal serijski morilec Warren Hoyt; zaradi načina, kako je ubijal svoje žrtve,se ga je oprijel vzdevek Kirurg. Ta je sicer v zaporu že več kot eno leto, toda ...... Jane s sodelavci zdaj trmasto in zagrizeno išče novega morilca, ki ubija povsem na enak način, kot je to počel Hoyt. Dogodki se odločilno zapletejo in začno skoraj prehitevati eden drugega, ko Rizzolijeva izve, da je Kirurg pobegnil iz zapora ...

Vajeništvo je bilo v preteklosti oblika pripravništva. Danes vajeništvo po navadi za mlade predstavlja prvo zaposlitev.

Je najbolj bran slovenski roman po drugi svetovni vojni Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-nemščina za vajenec v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Vajenec obiskuje poklicno šolo in se istočasno poklicno izobražuje pri delodajalcu. Vajenec lahko postaneš, ko dopolniš 15 let.

POVEZANE KNJIGE