Ugani, kdo živi na kmetiji

Ugani, kdo živi na kmetiji Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,76 MB
IME DATOTEKE
Ugani, kdo živi na kmetiji.pdf
ISBN
7569703424875

OPIS

• Ugani, kdo se skriva v hlevčku• Ugani, kdo je v kokošnjaku.• Ugani, kdo živi v staji.Odgovori na ta in še mnoga druga podobna vprašanja se skrivajo za zaprtimi okenci, ki se odpirajo s potegom navzgor. Prisrčno ilustrirana ljubka slikanica – kartonka, je namenjena najmlajšim otrokom, ki bodo skupaj s starši spoznavali živali na kmetiji in se ob tem zabavali.

(Kos) Katera žival živi na kmetiji, je rožnate barve in zavit rep ima? (Pujs) Jaz ga imam in ti ga imaš, imata ga Jana in ... člani kmetije, ki so starejši od 15 let in živijo na istem stalnem prebivališču kot nosilec kmetije ali so sorodniki nosilca, ki na kmetiji delajo, zaposleni na kmetiji, ki delo opravljajo na podlagi veljavne pogodbe o zaposlitvi, namestnik nosilca kmetije (podatek je obvezen, če nameravate uveljavljati ukrepe kmetijske politike), v vodi Živi, Žabica ni. brez rok, brez nog, plava naokrog.

Veselo zvižga brez piščali. Kdo? Rumenokljuni ptiček mali.

POVEZANE KNJIGE