Svet v presežnikih

Svet v presežnikih - Karel Natek, Marjeta Natek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karel Natek, Marjeta Natek
DIMENZIJA
12,43 MB
IME DATOTEKE
Svet v presežnikih.pdf
ISBN
3717844503901

OPIS

Največji, najmogočnejši, najvišji, najdaljši, najbolj razširjeni, najveličastnejši …Čudovita monografija o svetovnih rekordih, ki so delo naravnih sil ali človeških rok. V njej sta priznana slovenska strokovnjaka zajela tako \'naj\' celine, države, otoke, gore, slapove, ognjenike, puščave, jezera kot \'naj\' mesta, predore, mostove in jezike. Več kot 100 presežnikov je predstavljenih z izbranimi fotografijami in besedili, v katerih so prikazane njihove poglavitne značilnosti in posebnosti. Dodane so tudi preglednice s podatki in ponekod še zanimivosti, podrobnejši opisi ali citati.Pred vami je razburljivo potovanje k čudesom našega planeta!

"Izjemno je pohvalil predanost in profesionalnost, na kar smo lahko ponosni. Lahko smo hvaležni, da imamo vojake in vojakinje, ki s srcem služijo tako doma kot v tujini," je poudaril. Koper, 27.

Cigale, Dejan ( Avtor ) Kraljeve družine so zaradi načina življenja na dvoru, dednih pravil in tradicionalnih navad in obredov, ki se skozi leta le malo spreminjajo, same po sebi sinonim za najrazličnejše skrajnosti, ki so običajnim ljudem nepredstavljive. Najrazličnejše rekorde iz življenja monarhov si oglejte v ... Svet v presežnikih : Karel Natek in Marjeta Natek: Svet v presežnikih ...

POVEZANE KNJIGE