Superžalostna resnična ljubezenska zgodba

Superžalostna resnična ljubezenska zgodba - Gary Shteyngart | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary Shteyngart
DIMENZIJA
8,98 MB
IME DATOTEKE
Superžalostna resnična ljubezenska zgodba.pdf
ISBN
4243519845517

OPIS

Lenny Abramov je spričo svoje starosti obremenjen s smrtjo, kar bi bilo pri njegovih devetintridesetih letih nekoliko nenavadno, če ne bi šlo za tako rekoč poklicno deformacijo: pri Počloveški službi se ukvarja s tem, kako dovolj bogatim strankam zagotoviti nesmrtnost. A brez skrbi, knjiga se ne vrti zgolj okoli njegovih značilno židovskih frustracij. Eunice Park, nabrita štiriindvajsetletnica korejskega rodu, je osvojila njegovo srce in vse drugo. V dnevniških zapisih jo postavlja na piedestal, ki ga ona v mejlih sestri in prijateljici uspešno razbija. Lenny tega seveda ne ve … sicer pa ima itak vedno več opravka z zunanjimi dogodki. Združene države so tik pred propadom, ne rešijo jih več ne oklepniki na newyorških ulicah ne brutalni napadi Nacionalne garde na reveže, ki so zasedli Centralni park. Mešanica moralnega propada, kreditnega kolapsa in logičnih potez kitajskih kreditorjev stisne nekdaj mogočno državo v bankrot …

prevod: Uršula Rebek Cankarjeva založba, 2011, t. v., 358 str., 29,95 €, JAK Ganljiva ljubezenska zgodba resnična! STA/N.

(foto: pexels.com) Ekofantastika namreč privzema različne oblike in njeni elementi se naseljujejo tudi v žanre, kjer jih doslej nismo zaznavali: v grozljivke (filmi o zombijih), v znanstveno satiro (Solar, Ian McEwan) ali denimo v romance (Superžalostna resnična ljubezenska zgodba Garyja Shteyngarta). Vprašanja, ki jih trend odpira tukaj in zdaj, pa se ... Resnična zgodba: Poročila se je z moškim, za katerega se je kar 12 let borila, da bi ga rešila iz zapora Resnične zgodbe Zvezdnica ameriške ženske poklicne košarke WNBA Maya Moore se je poročila z Jonathanom Ironsom, moškim, ki mu je v začetku letošnjega leta po krivi obsodbi pomagala iz zapora, poročajo ameriški mediji. Cankarjeva založba je predstavila štiri novosti, katerih rdeča nit je po besedah urednika Zdravka Duše, kriza vrednot, pomanjkanje morale, vizij in konceptov.

POVEZANE KNJIGE