Pilko in Čopka v Narobniji

Pilko in Čopka v Narobniji - Matej de Cecco, Boštjan Gorenc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matej de Cecco, Boštjan Gorenc
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Pilko in Čopka v Narobniji.pdf
ISBN
9288418240601

OPIS

Matej de Cecco (risar) in Boštjan Gorenc - Pižama (scenarist) sta pred štirimi leti za revijo Pil ustvarila strip, v katerem sta glavna lika mladostnika Pilko in Čopka. Nepogrešljiv je tudi njun pes Šnofi, prikupen, zabaven in bister psiček, ki obožuje kosti in psičko Kodrlajsasto Pepco. Radovednost in detektivska žilica ga marsikdaj pripeljeta v nevarnost, vendar se z bistroumnostjo in pomočjo prijateljev vedno reši. Tudi v tej zgodbi je za zaplet poskrbel Šnofijev padec v črno luknjo, pristanek v Narobniji in njegova preobrazba v Čongulina. V iskanju čudežne zeli, s katero bi se Šnjofi spremenil v prvotno stanje, trojka v napeti pustolovščini spoznava Narobnijo in njene prebivalce.

Tam v obliki stripa nariši in napiši nadaljevanje zgodbe, kakor misliš, da se nadaljuje (kaj Pilko in Čopka vidita v luknji). Strip naj ima 6 slikic.

Pod nalogo 7 je prazen prostor. Tam v obliki stripa nariši in napiši nadaljevanje zgodbe, kakor misliš, da se nadaljuje (kaj Pilko in Čopka vidita v luknji).

POVEZANE KNJIGE