Okusi sredozemlja

Okusi sredozemlja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,74 MB
IME DATOTEKE
Okusi sredozemlja.pdf
ISBN
7791488638267

OPIS

Več kot 250 receptov iz 4 držav – velika knjiga francoske, italijanske, španske in maroške kuhinje. Prvič je v eni knjigi zbrana zakladnica receptov za vse vrste jedi vseh pokrajin in tipov iz štirih držav. Vsebuje čudovite fotografije jedi, izvirne priprave jedi in slikovit vpogled v kraje in običaje ljudi.V tej zajetni kuharici lahko izbirate med preprosto hrano in okusi izbranih restavracij, klasičnimi in eksotičnimi okusi jedi, ki jih vse lahko pripravite doma. Uživali boste tako ob francoski omleti s finimi zelišči, španskimi tapasi, ligurijsko ribjo obaro kotmaroškem mandljevem svitku. Že pogled na slastne prigrizke, juhe, zelenjavne, mesne, ribje jedi in sladice vam bo pričaral izjemno potovanje po deželah, njihovih mestih in tržnicah.

Popotovanje za dobrojedce po Franciji, Italiji, Maroku in Španiji. ...

Postavke kolačića možete kontrolirati u svom internetskom pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.Nastavkom pregleda internetske stranice Okusi.eu slažete se s korištenjem kolačića. Mediteranska prehrana je mnogo več kot hrana, je način življenja, ki se je na področju Sredozemlja ohranil stoletja.

POVEZANE KNJIGE