Neukrotljiva Lilah May

Neukrotljiva Lilah May - Vanessa Curtis | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Curtis
DIMENZIJA
5,74 MB
IME DATOTEKE
Neukrotljiva Lilah May.pdf
ISBN
8314376224348

OPIS

Bistra, svojeglava petnajstletna Lilah May je jezna na ves svet, nase pa še posebej.Vse se je začelo, ko je njen starejši brat Jay, ki je bil hkrati tudi njen najboljši prijatelj in nadarjen kitarist, pred dvema letoma nenadoma izginil. Za to krivi sebe, ker je staršem izdala njegovo “skrivnost”.Je sploh še živ? Kako da ni že prej spoznala, da je bil Jay osamljen in ga nihče ni razumel?Ves njen svet se vrti okoli pogrešanega brata.V šoli ji ne gre več, razume je nihče, za povrh jo še zbadajo na račun staršev, ki imata precej nenavadni službi ...Lilah ima dobro prijateljico Bindi, ki ji je vedno pripravljena pomagati, ampak Lilah ne opazi, da je morda tudi ona osamljena in v težavah.In morda niti Adama Carterja, svoje velike simpatije, ne opazi dovolj …

Knjiga pripoveduje o najstnici Lilah, ki piše svoj dnevnik jeze. Beremo o tem, kako ona in njeni starši preživljajo življenje, odkar je izginil njen starejši brat.

Za njegovo izginotje pa Lilah krivi sebe. Vanessa Curtis: Neukrotljiva Lilah May. 13 € 6,39 € Bistra, svojeglava petnajsteltna Lilah May je jezna na ves svet, nase pa še posebej.

POVEZANE KNJIGE