Moj prvi otroški slikovni slovar

Moj prvi otroški slikovni slovar - Sybille Brauer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sybille Brauer
DIMENZIJA
10,73 MB
IME DATOTEKE
Moj prvi otroški slikovni slovar.pdf
ISBN
5444551304758

OPIS

Spoznaj prve angleške besede!Over 250 English words!V tej knjigi bo vaš otrok spoznaval prve angleške besede. Vsaka stran prinaša določen prizor z znanimi in manj znanimi besedami, s katerimi se otrok sreča v prvih letih življenja; posamezne stvari pa so še enkrat narisane na robu ter poimenovane v slovenščini in angleščini. Kdo jih najde na veliki sliki? In kdo ve, kako se imenujejo v obeh jezikih?

Mobitel: 051-394-717 Otroški slikovni slovar / Slovenščina, nemščina, francoščina Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno. Moj prvi angleški slikovni slovar.

avtor. Kiddi-Princess. Moj prvi angleški slikovni slovar.

POVEZANE KNJIGE