Maks in progaste miške

Maks in progaste miške - Marcus Pfister | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcus Pfister
DIMENZIJA
9,4 MB
IME DATOTEKE
Maks in progaste miške.pdf
ISBN
4986733788525

OPIS

Maks si s svojimi pogumnimi prijatelji zgradi splav in odpravijo se odkrivat svet. Na splav naložijo svoje čudežne kamne in se poženejo v morje. Kmalu prispejo do pisanega otoka in tam jih prijazno pričakajo zeleno progaste miške. Od tu naprej pa je prepuščeno bralcu, ali bo sledil miškam do srečnega ali žalostnega konca, saj se v drugem delu knjige zgodba razcepi na dve strani. Odkrivanje novih dežel predstavlja tudi spoštovanje do teh dežel in njihovih prebivalcev. O tem govori naša slikanica z dvema koncema.

Pripravila sem priporočilni seznam poučne in leposlovne literature, ki pa je še precej skop. Marcus Pfister : ZAKLAD SKALNIH MIŠK ali MAKS IN PROGASTE MIŠKE Levi Pinfold: ČRNI PES Frederich Recknagel : SARINA VRBA Irska ljudska pravljica: RDEČA KOKOŠKA Ingrid Schubert : GUSAR BERTO ali ŠPELCA IN BRADAČ ali O MEDVEDU, KI JE VALILGOSJA JAJCA unetnostna besedila za 1. - 3.

Kmalu prispejo do pisanega otoka in tam jih prijazno pričakajo zeleno progaste miške. Domov > Knjižnično nadomestilo > Maks in progaste miške : zgodba z dvema koncema. - cop.

POVEZANE KNJIGE