Mačke

Mačke - Heather Dunphy | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heather Dunphy
DIMENZIJA
3,26 MB
IME DATOTEKE
Mačke.pdf
ISBN
2701784231642

OPIS

Za mačke pogosto velja, da so samotarke in da jih je težko razumeti.A če ne veste, na kaj morate biti pozorni, boste ugotovili, da imajo svoj »skrivni jezik«, ki temelji na mimiki, telesnih položajih in glasovih. Njihov jezik vsebuje veliko neznatnih, a vendar pomembnih odtenkov in se močno razlikuje od človeške govorice. Kljub vsemu se ga lahko naučimo in razumemo.Ta izjemni priročnik vam pokaže, kako prepoznati, kaj nam skušajo povedati naše kosmatinke, in razloži, kako one razumejo našo govorico telesa in poskuse sporazumevanja z njimi.Knjiga »Mačke« ima vse odgovore o teh skrivnostnih živalih, vsebuje pa tudi očarljive in osupljive vpoglede v mačje vedenje. V njej boste našli tudi praktične nasvete, podatke o splošnem zdravju in vedenjskih težavah. Najpomembnejše je, da razkrije, kako hitro in pravilno tolmačiti mačjo govorico – le tako bosta mačka in lastnik zadovoljna.

Vse to je na voljo za takojšnjo odpremo. Mačke so po navadi dokaj zadržane v izkazovanju svojih čustev. A tako se zdi le ljudem, ki jih ne poznajo.

Ta je še posebej pomembna, ko so mucke še mlade, saj posnema lovljenje plena in jih nauči, kako ... Opis. Domača mačka je nastala z udomačitvijo divje mačke pred 5000 leti.

POVEZANE KNJIGE