Kvarkadabra pri zdravniku

Kvarkadabra pri zdravniku - Tomaž Accetto, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Accetto, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,44 MB
IME DATOTEKE
Kvarkadabra pri zdravniku.pdf
ISBN
1929193398925

OPIS

Še pred 100 leti je lahko zdravnik praktično vse svoje orodje in znanje spravil v zdravniško torbo. Nekaj praškov, tonikov in stetoskop. Danes je drugače. Razumevanje delovanja človeškega telesa je doživelo neverjeten razvoj, s čimer se je povečala tudi orožarnamedicinske opreme in število težav, ki jih zdravniki zdravijo. Tako ni presenetljivo, da pri obisku zdravnika pogosto ne razumemo, kaj natančno je narobe z nami in s kakšnimi orodji se bo zdravnik lotil zdravljenja. Kvarkadabra se je zato odločila, da se za svojo četrto skupno knjigo odpravi v zakulisje medicinske znanosti. (Odlomek iz uvoda.)»Kvarkadabrin krog je krog intelektualcev, ki se jim zdi podcenjujoče do sebe pristati zgolj na navijaško nogometno in politično besedotvorje, kakršno vlada v »splošni« družbi, na status azilanta, ki se mora v okolju, kjer živi, delati neartikuliranega mutca in skoraj bebca, čeprav ima v lastni glavi jezik, ki zmore ubesediti vse podobe in nianse in erupcije tega sveta.« (Iz predgovora dr. Alojza Ihana.)

Ne pozabi, da je večja verjetnost, da se okužiš z gripo kot s SARS-CoV-2 in če si mlajši od 65 let je verjetnost hujših posledic ali smrti večja pri gripi kot pri novem corona virusu. Seveda so najbolj na udaru starejši in tisti, ki imajo druge zdravstvene težave. Kvarkadabra pri zdravniku : znanstvene zgodbe iz zakulisja medicine.

Darilo je bilo predcasno odprto in je ze v branju:-) Baje zelo zanimiva knjiga... Vsem kvarkadabrovcem/-kam srecno in zdravo novo leto, cimvec znanstvenih in osebnih uspehov. Kvarkadabra pri zdravniku PDF may not make exciting reading, but Kvarkadabra pri zdravniku is packed with valuable instructions, information and warnings.

POVEZANE KNJIGE